ღ Adelijas Mamma ღ

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Emelie - 8 juli 2010 00:12

Asså, för idag :P haha. 

Ja har vart jätte dålig på o blogga det senaste. Tänkt: aah, ska blogga, tar det sen. Sen blir man för trött o man orkar inte o bla bla.. Lika typiskt mejj. Ja har egentligen massor o skriva om, tex va som hände mer i Laholm, Vad som hände när Kristoffer följde me upp te Borås sen. Hur det var på liseberg när vi var där. Ja, massa, vad vi shoppade för ngt i torsdags innan t-kvällen. 

Ajja, jag e som jag, För ja blev inte som ja skulle ;D HAHA! 

Så trött ja är, sovit för lite o alldeles seg, mår illa oxå.. Vet inte riktigt vfr. Har även ont i nacken med. Suttit så konstigt framför datorn nu i så många timmar xD haha

Pratade me sötaste Jenny Lund innan. Alltid lika kul o prata med henne. Så vi ska ses på fredag, ska bli riktigt trevligt faktist. Man vet aldrig vad som hittas på med den busungen ;D Men bus kmr det bli massor av ;D Ska gulla med hennes söta lilla iller Milo. & självklart hennes underbara råttor, visserligen bara Wilma, för Kajsa e lite blyg av sig =)

Nejj, dags att sova. E astrött o jag saknar min älskling så mkt att det gör ont i kroppen. Så ska sova o drömma om honom  o hoppas på att det blir bättre.

Btw, t-kväll imon med Vick ;D Lovely. Ringa lite samtal imon bara. Men annars kmr nog morgondagen bli bra med =)


Love Emelie  

Ovido - Quiz & Flashcards