ღ Adelijas Mamma ღ

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emelie - 3 oktober 2010 18:28

Mätt! Nyss lagat mat, spagetti & köttfärssås.. Enkelt men gott, elr sådär gott. Var inte direkt hungrig.. Käkade frukost först då maten var klar förutom nga kex.. Tappat hungern igen.. Känns inte bra! Men men, ja får försöka hitta tbx till den igen, på ngt sätt.. Det är så sjukt jobbigt.. Att bara tappa matlusten, att inte vilja äta. Att inte vilja ha ngt elr va sugen på ngt. Man är bara inte hungrig o när man väl äter fast man inte är hungrig så känns det som man ska spy i flera timmar efteråt.. Sötsaker går bra, godis o sånt. Men det kan man lixx inte leva på! Man får typ ont i magen o mår illa o halsbränna av bara tanken på mat. Sen att stå o laga mat gör ju inte saken bättre, men blir ännu mer illamående o det smakar skit! Så aah.. I vanliga fall hade jag njutit av maten, men idag vill ja bara få upp den. Önskar att ja inte ens ätit.. Men lätt o vara efterklok. Det är svårt o förklara hur jobbigt det är. Ätstörningarna är inte roliga, gör verkligen alt för att inte spy, äter lite elr inget alls. Oavsett om man äter 3 tuggor på en macka så blir man mätt o mår illa o det känns som man ska spy. 

Inte kul! Mår dåligt av just själva det, viljan av att inte kunna äta. Pga ätstörningarna som gör det så svårt för mig, att äta, kunna äta. Sen gör det inte saken bättre att ingen förstår, mamma förstår. Hon förstår alltid<3 Men alla andra. Det är svårare än det verkar, det är jobbigare än det verkar. Det tär på kroppen o man mår dåligt på både utsidan & insidan. Man rasar i vikt, sen börjar man äta o då går man upp i vikt igen. Har massa bristningar på min kropp efter alla alldeles för snabba upp&nedgångar i min vikt. Speciellt på låren o höfterna. Inte vackert ngnstans, nästan så att man skäms över det. Som tur är syns det knappt. Så det e la det enda positiva i det hela kanske. Nu ska ja lägga mig i sängen o se film. Det blir bara jobbigt för er om ni ska behöva läsa om mina problem hela tiden. Haha.

  

Trött Emelie =) Tagen med Vicks mobil förra året, elr förra sommaren. Lustig stil man har när man sover =) haha!


Love Emelie  

Av Emelie - 3 oktober 2010 13:23

& grejat, nu sitter ja här o hjälper en "kompis" Ska strax gå o klä på mig, sen får man se vad dagen har att erbjuda. Antagligen ingenting, så blir väl att se tv-serier. Se klart sista säsongen så ja kan börja på ett nytt =)

Nu vet jag inte vad ja ska skriva mer. Flumm -.-' ;P haha! Så nu drar jag för en stund, sen kom ja på att ja måste käka frukost ;o glömde totalt av det, satt ute o tjötade med mamma o så, att ja glömde av o äta, sen gick ja direkt in i duschen efter det. Haha, får äta ngt nu =) Men är inte direkt hungrig.. ajja, ngt måste ja äta ändå =)

  


Love Emelie  

Av Emelie - 3 oktober 2010 10:54

Natten har vart jobbig! Sovit till o från, vaknade vid 9, och vart vaken sen dess, men gick inte upp förrän vid 10.30 ungefär.. Försökte somna om hela tiden, men det gick inte. Sen har ja sån halsbränna med att ja inte vet vad ja ska göra! Jobbigt -.-'

Blev aldrig att ja kollade på filmen igår, utan kollade på nga avsnitt ist =) Kände för o kolla på det, så ja kollar klart sista säsongen ngn gång. Haha.

Snart blir det o gå o duscha =) Men är fortfarande trött, så får la se. Duschar när jag är mer vaken =) haha

Tankarna går upp o ner. Humöret går upp o ner.  Vet inte riktigt vfr, men kan nog vara för att man tänker på o funderar på. Allt som händer runt omkring. Viljan o allt. Ja, svårt o förklara då ja inte kan gå in på detaljer. Men men..

Nu blire iaf o käka frukost, så har ja gjort ngt annat vettigt än att ha vaknat tidigt x) haha

  

En osminkad gammal bild på mig. 4 Juni 2008 =)


Love Emelie  

Av Emelie - 2 oktober 2010 19:17

Kan hända mkt bra o dåliga saker på en dag.. 

Som idag, först 2 filmer. "Remember Me" & "Cop Out" Båda var riktigt bra. Första filmen, remember me, var både sorglig o rolig på sina ställen. Tyvärr var den väldigt förutsägbar enligt mig =/ Så man visste ju redan vad som skulle hända typ. Andra filmen, cop out, var rolig, endast rolig. Lite tråkig här o där kanske. Men man skrattade mest =) 2 bra filmer på en dag. Ska strax se en till. Var bara tvungen o laga mat o äta emellan, så nu blire film igen =)

Men precis när maten var klar. Trillade En person ner för min trappa o är nu på väg till sjukhus i ambulans.. Kanske brytna revben, vem vet. Såg aldrig när det hände, men därimot allt efteråt.. Usch! Inte kul o åka ambulans, o speciellt inte sådär. Inte bekvämt ngnstans..

Nu blire film iaf. "Valentine's Day" Hade ja tänkt mig, så får la se om den är ngt att ha då =) 

Skriver la mer sen tror ja.

  

Min älskade mamma<3 & Min saknade vän Johan!<3


Love Emelie  

Av Emelie - 1 oktober 2010 22:26

Trött, vart en händelserik dag idag. så nu blire sängen för min del =) Men först blire o mysa i sängen framför en film. Tänkte se "Remember Me2 Så får la se om det är ngt att ha då =) Såg igår elr förrgår, "The Last Song" Med Miley Cyrus. Själv tke ja fulmen var riktigt bra. Ena stunden skrattar man, i nästa gråter man o i sista skäms man. Haha, så det blev blandade känslor. Även arg kunde man bli på vissa st'llen. Men filmen var bra i sig =) Det som fick mig o gråta mest var ju den biten som "cancern" Vet inte hur många elr vilka som sett den. Så berättar inget mer om det. Men började automatiskt tänka på Morfar =/ så det var lite jobbigt. Men men, nu blire o se "Remember Me" iaf =) 


Love Emelie  

Av Emelie - 1 oktober 2010 20:14

Det är en tidig kväll, precis duschat! Skönt =) Städat typ hela nedervåningen med Corn idag =) Jimmie är även superduper rädd för dammsugaren, så var inte så jätte lätt att dammsuga. Men det gick =) Sen har Jocke fått ihop sin moppe, så nu blire la fart här igen x) haha. Sen hare hänt en massa annat, men det orkar ja inte dra upp nu. Ska gå o klä på mig. Sen vettefan vad som händer =) Tänkte bara göra en snabb uppdatering för idag. Kanske skriver ngt mer sen. Får se. Är trots allt helg. Då har man inte riktigt tid för o sitta vid datorn =)

  

*Saknar sommaren. Saknar vissa tider. Men det som är, det är. Det som en gång var, det var. Nu är det som det är och nu är det bara att se framåt!*


Love Emelie  

Ovido - Quiz & Flashcards